torsdag den 6. maj 2010

Stine fortæller os tilslut, at vi er den gruppe mennesker der har sværest ved at blive provokeret, og at hun godt kan blive lidt nervøs for os. Er det et kompliment? Lotte har kun et smilehul, og nu vil Oscar have sin Mac. tak for idag.

Dagens debat

den store debat!
Dagen i dag, vil ikke have barn som 16 årig, fordi det tager for meget tid.
Fru Kristen er uenig.
Ateisten tror ikke at babyer har følelser. Oscar er interreseret i hvornår en baby har følelser. dagen idag ved at mange har set "Juno" og at babyer har nejle! Camilla spørger om vi skal have begrænsninger, for hver der må få børn. Astrid hjælper hende og siger at der også er aldersgrænse på alkohol.
Jonas spørger om homoseksuelle må få børn?
Fru Kristen siger at det ikke er menneskeligt at få børn som homoseksuel. Og de burde heller ikke være sammen udover det...
diller+diller=no-go
hr. ateist vil gerne sige præcis det samme som mikkel. så det behøver vi vidst ikke at skrive om. to fædre giver psysisk syge børn, siger fru fundamentalist. Mikkel er uenig. fru fundamentalist er uenig i Mikkels uenighed. Det er videnskabeligt bevist at de ikke bliver psysisk syge, men måske bliver de mobbet lidt, siger Ateisten.
Nu bytter vi plads, med mig. jeg skal være Mikkel :D
Magnus er nu på banen, med Nickie, Toke og Daniella.
Oscar siger : "hvad sker der når man er død?" Daniella siger man kommer i himlen, Toke siger noget jeg ikke forstår..
sjælen flyver op til gud, ens SKALD bliver liggende på jorden.
vi er arvearter af vores forældre, Katrine kan gå ind i en maskine, og så er hun på Hawaii.
legmer bliver 21,2 gram lettere når man dør.... uuh hvad sker der mon??
nogen har en federe sjæl end andre.
GUD ER EN BANAN.

Stine's daglige tøjopdate

Stine har valgt at tage en veninde med, og for at forvirre os, har de taget samme trøje på...
Men vi har gennemskuet jer!

onsdag den 5. maj 2010

... selvom de tæsker dig og tvinger dig til at drikke tyngdekraft!

Lyset går op for Emma og Karoline.. : Stine ER Robin Hood

Filosofi er klogt

Er der noget der eksisterer? Alting kan være en illusion, vores sanser kan beddrage os. Lever vi, eller er det hele bare en drøm? Er livet styret af en ond dæmon, eller en gal videnskabsmand. Ingenting er virkeligt. Eksisterer bananen? Ja, for den er puttet ned i et kar med vand, og så er den til. Det er argumentet for eksistensen. Hvis vi kan have et fænomen i hovedet, er tanken ikke god nok, derfor eksister gud. Man må gerne gøre onde ting bare man er god, og man gå gerne gøre gode ting bare man er ond. Sokrates vidste intet, og husk at når du har forstået det ovenstående, skal du vende tilbage, og forklare det til alle de andre der er lænket fast til hulen og kigger på skygger, selvom de tæsker dig og tvinger dig til at drikke skarntydegift.


(når dette er sagt, vil jeg lige fremlægge svaret fra eventyret om båden, da jeg fandt facit i Birgits taske: Rudy, Claus, Justin, Dan, Salome.)

dagens valg:






Der opføres myter i 3 akter!

Birgit bygger et slot, men har glemt at der mangler en kilde, så der ikke er noget vand. hun har en masse magt, men ikke noget vand. Stine leder efter Zeus, men birgit (sisyfos) ved ikke, hvor han er. Stine spørg om det er Birgit der har bygget slottet. "Så deeet" udbryder Stine. Stine er nu en mand :s stine vil vide hvor zeus er i bytte for en kilde. Zeus kan ikke beholde bukserne på. DRAMA! Ligeud til højre og til venstre, så er du der. Birgit er lige Zeus. Birgit er nu sammen med en dame! Birgit har nu slået Stine ihjel... næsten! Birgit er nu Sisyfos og Stine er en løve. Løven vil have Sisyfos med i døden. Birgit skurer sit øje. Der bruges en kost som rekvisit. Når døden er i fangenskab er der ingen der kan dø. der hersker sygdomsepidemier krige har ikke længere betydning. Alle lever videre. Også dyr med pile i hjertet, der er skudt af jægere. Zeus bliver rasende over, at der nu ikke er orden i naturen. Med andre ord balance. Birgit binder nu stine op. Døden skal nu fange Sisyfos. Døden er væk. Birgit udtænker en snedig plan. Når man dør, skal den der elsker en ofre noget fra en, for ellers kommer man ikke i dødsriget. Der skal ingenting ofres for Birgit (sisyfos) Stine kan ikke finde vej til dødsriget. Der er ingen der har ofret, så Birgit kan ikke komme i dødsriget. Birgit griner ondskabsfuldt og holder fest med sin kone. Stine har fået nok. "nu skal du simpelthen med ned i dødsriget" truer Stine med sin kost. Zeus har en plan. Birgit skal rulle en marmorblok op og ned af et bjerg.

Marmorblokken er nemesis.. altså straffen

Slut på første akt.