onsdag den 12. maj 2010

Mmh... Cake

Jeg forstår det ikke... Jeg er meget sulten og vi skal snart trække dansk. Man må ikke sige underbukser, og det er ligesom Voldemort i Harry Potter. Så kom Birgit ind. Det er nu siger Birgit, og Jonas synger transvistit musik. Og så kom Toke også, godt du kunne komme Toke. Nu synger Toke også. Han hiver i ingenting. Er i klar!? Dread dread dread dread, siger Birgit. Jeg er stadig sulten. Man må gerne tage dem der ligger nedenunder. Den her er god Daniel. Jonas vil han den på armuhulen, og det giver sådan et spjæt i armen. Jonas og Jonas trak Freud op ad Birgits kasse. Det er hvad man gør det til Karoline.

Magnus er blevet tilfredsstillet i sin Orale fase...

Masser af Etos

Til at starte timen med fortæller Stine os, at man som lærer nogle gange kommer ud for nogle meget svær valg. I dagens undervisning er Stine også stødt på sådan ét, og hun står nu i et dilemma:

-Skal hun være ærlig og sige sandheden?
-Eller skal hun fortie den og lade som ingenting?

Vi behøver ikke selv at gætte svaret, for det giver hun os selv: Dagens time bliver en kombination. Nu fortæller hun os, at pressefotos ikke er hendes stærke side, og at det var sandheden. Mere får vi ikke at vide om sandheder eller om det modsatte, så resten er altså op til os selv at gætte. Sandt eller falsk?

tirsdag den 11. maj 2010

Konkurrence!

Udviklingen går hurtigt og studie 10 må blive ved med at ligge minimum 9 favnes bredde foran de andre. Derfor:

Motto Konkurence!
-Skriv dit forslag som en kommentar.

Efterfølgende vil de bedste forslag blive valgt ud, og det endelige valg træffes demokratisk via en afstemning her på siden!

Vinderen vil selvfølgelig blive præmieret

Jazzlinjens nye groupie

Jazzlinjen er skolens stolthed kan vi vidst alle blive enige om, men der er vist ikke nogen der kan se en grund for dette?
Jo, Oscar må alligevel have spottet noget, da han valgte at se jazz film (en ellers meget kedelig dokumentar) i stedet for en fremragende B film sammen med alle de normale mennesker. Det skyldes nok, at han er en meget alsidig musiker, der godt kan lide at beskæftige sig med forskellige musikgenrer i stedet for at låse sig fast på eén. Det lyder da fornuftigt nok, og jeg tror, at jeg på alle på jazzlinjens vegne kan sige, at vi virkelig misunder Oscar hans musiske evner! Tænk at kunne interessere sig for mere end en genre. Det må da være fantastisk. Gid vi ikke var så fandens snæversynet på jazz-linjen :/

Dagens Gode gerning:


I dagens anledning har en af studie 10's mange flittige elever foræret lærerinden et flot grønt æble. Stor ros til eleven, for en god gerningen af et rent hjerte.

mandag den 10. maj 2010

Studie-10'ernes jazzere opfordrer de kommende elever til at melde sig på jazz. Men på hvilket grundlag? Jo - DETTE!

Et klip taget fra en tilfældig jazz-lektion, hvor alle intelligente og intellektuelle musikere tilsyneladende er MEGET engagerede.
Dette er, mine damer og herrer, skolens stolthed.... af en eller anden grund :s


søndag den 9. maj 2010

Skriftelig Prøve I TYSK!

Til prøven må benytte følgende:
-Hovedværksopgave
-Grammaskive
-Ordbog
Som opvarmning til prøven spiller Kim:
-Rock around the clock
-på tysk altså

Oscar pønser på at bruge andre virkemidler som følgende:
-Triander
-Anafore

Held og lykke!